Ανθοπωλείο Λάλος Έδεσσα


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

Το ανθοπωλείο LALOS FLOWERS  ιδρύθηκε στην Έδεσσα το 1968 με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες του απαιτητικού κοινού της πόλης σε φρέσκα λουλούδια, φυτά και υπηρεσίες διακόσμησης γάμου και βάπτισης .

Σήμερα η δεύτερη γενιά συνεχίζει την παράδοση, με εξειδικευμένο προσωπικό, να σας παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Μέσα στο κατάστημά μας δημιουργήσαμε μια μικρή όαση, ένα μικρό ″στέκι″ όπου μπορεί κανείς να κάνει ένα διάλειμμα ανάμεσα σε τροπικά φυτά,συντριβανια και άνθη από όλο τον κόσμο!

Είμαστε κοντά σας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ή να δημιουργήσετε τις δικές σας συνθέσεις,  αποτελούμενες απο φρέσκα λουλούδια και σπάνια φυτά και να τα στείλετε σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και στο εξωτερικό!
 
Για τα επαγγελματικά σας δώρα ,μπορείτε τώρα , να φτιάξετε το καλάθι σας με  επιλεγμένα κρασιά από ελληνικούς και ξένους αμπελώνες όπως επίσης λικέρ και παραδοσιακά  προϊοότα.

Αγαπούμε το περιβάλλον και φροντίζουμε όλα μας τα μπουκέτα και οι συνθέσεις  να συσκευάζονται σε ανακυκλώσιμα υλικά οπως χαρτί , ύφασμα, ή ψάθα, όλα φτιαγμένα από φυσικά υλικά !

Το τμήμα γάμου, βάπτισης και δεξιώσεων είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σχεδιάσει την ομορφότερη μέρα της ζωής σας.

 

Φιλικά,